Relax thaimassage thaimassage växjö

relax thaimassage thaimassage växjö

, Sweden - Rated.8 based on 4 Reviews Du är bäst vill man ha en avslappnad stund, passa. Relax Spa Thai massage, Kållered. Vila och ta hand om din kropp får bra hälsa med oss. Vi erbjuder thaimassage utförd av erfarna terapeuter i Växjö. Massage Växjö - Thaimassage Spa till bra priser Natthanas Thai Massage Center Växjö Boka online idag och välj ut den massage som passar dig bäst, eller ring oss. Thai Massage Center har som mål att förbättra hälsa och välbefinnande, minska stress och ge möjlighet till avkoppling för kropp och själ. Ny lokal i lugn miljö på Kronobergsgatan. Thai Massage Center, Kronobergsgatan 2, 352. Perfekt Thai Massage, växjö.

Perfekt Thai: Relax thaimassage thaimassage växjö

Det är inte bara avslappnande och skönt utan behandlingen ökar även blodcirkulationen i kroppen. Behandlingen är ett tillägg till oljemassagen för att ge en djupare effekt på dina muskler. Den djupa uppvärmningen ökar din blodcirkulation och stimulerar ditt hjärta. Behandlingen eliminerar gamla hudceller och mjukgör din hud. Du kan även välja att göra behandligen med en varm olja. Vill Du boka tid för massage ring mig på telefon. Aromamassage, en mjuk och avslappnande behandling som skapar harmoni i din kropp. Enligt den thailändska filosofin är en god hälsa ett obehindrat flöde i din kropp. Traditionell thaimassage har funnits i över 2000 år vilket betyder att den är väl beprövad. Oljemassage, en blandning av en djupgående thaimassage och aromamassage.

Videos

JOI real french.

Relax thaimassage thaimassage växjö - Thai Diamond Thai Massage

Prislista Infraröd bastu 1 person 200 kr/timme 2 personer 300 kr/timme 3 personer 400 kr/timme. Jag hoppas kunna fortsätta att ge Er samma goda behandling som jag sedan 2010 har blivit känd för i Väckelsång. Scruben skapar en balans i huden och ökar även din blodcirkulation. Infraröd bastu, njut av en härlig stund i vår infraröda bastu. Med bastuns strålning går värmen direkt in i kroppen och även tre gånger djupare än i en vanlig bastu. VÅRA behandlingar, traditionell thaimassage. Jag är fortfarande Thitaree Holmström även om jag i Växjö vill göra mig känd som Thitaree Chantham mitt familjenamn för att hedra min pappa, som var berömd för sitt kunnande inom den thailändska läkekonsten. Tygbollsmassagen används som en slags välgörande massage och kan minska inflammation samt svullnaden i dina muskler. Detta är en behaglig och mjukgörande helkroppsmassage. . Unna dig själv en lyxig och mjukgörande scrub med 24 karat guldstoft. Sportmassagen är intensiv och effektiv till din kropp som utsätts för hård belastning. För många av mina kunder som finns i Växjö känns det lite för lång att åka till Väckelsång. Detta är en behaglig behandling som skapar balans i din kropp. I våra 90 och 120 minuters behandlingar erotisk massage skåne grunge kläder ingår 30 minuter i vår infraröda bastu. Behandlingar SPA, helkropps scrub, njut av en underbar scrub som passar just din hudtyp. Efter överenskommelse även lördagar och söndagar. Njut av en rogivande behandling med väldoftande oljor. Observera att jag nu har bytt lokal.

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *